Descoperă universul Fused!

De la paltoane pufoase și plăcute la atingere, până la fuste tip creion cu printuri unice poate părea o călătorie lungă. Însă pentru echipa noastră a reprezentat o contopire armonioasă între stilurile vestimentare urban, chic și feminin. Colecția aceasta este formată dintr-o paletă de culori în mare neutră, completată de câteva nuanțe vii evidențiate în special de printurile alese. Piesele create pot fi purtate împreună pentru crearea unui outfit aparte, care cu siguranță va întoarce priviri.

Cele mai vândute produse

0 +
Produse
0
Comenzi
0
Clienți mulțumiți

Redefining chic, in an urban way

Fused World a fost creat în Botoșani, România de către o firmă tânără, cu aspirații înalte. Totul a început de la dorința de a crea un set de piese vestimentare de înaltă calitate și versatibile, care odată adăugate în garderobă să nu vrei să le mai schimbi. Plăcerea vinovată de a combina diverse stiluri vestimentare până a obține un stil definitoriu a existat din totdeauna.

În cadrul echipei noastre, tonurilor și trendurilor chic clasile li s-au adăugat detalii urbane creative pentru un plus de unicitate. De asemenea, am creat o serie de produse cu printuri deosebite în culori vii pentru acele zile în care dorința de a ieși din zona de confort este ridicată.

Retur în 30 de zile
Expediere rapidă
Plata ramburs și card bancar
Satisfacție garantată
Raport calitate preț excelent

Ține pasul cu reducerile și produsele noi!

Primești pe email ultimele noutăți FUSED WORLD, trebuie doar să completezi formularul de mai jos!

    Call Now Button