• Dispozitivul vine echipat cu o cameră de 50 MP,stabilizare optică a imaginii și senzor Sony – LYTIA™ 600
  • moto g85 5G este disponibil în culori vibrante și are finisaje premium
  • Noul dispozitiv dispune de specificații de top pentru un telefon mid-range cu preț accesibil

Motorola continuă să ofere tehnologie accesibilă prin anunțarea celui mai nou membru al familiei moto g: moto g85 5G. Cu acest dispozitiv, Motorola împinge limitele designului pentru un dispozitiv mid-range și lansează pentru prima dată un dispozitiv moto g cu ecran OLED curbat.

Produsul este disponibil în România la partenerii Altex și eMAG, la prețul recomandat de 1399 lei, urmând să fie adăugat și în portofoliul operatorilor Vodafone, Orange și Digi.

moto g85 5G și designul său endless edge, ecranul curbat și finisajele premium se îmbină perfect pentru un aspect sofisticat care se simte, la fel de bine precum arată. Utilizatorii pot alege din trei culori vibrante (Olivine, Gadget Grey și Surf the Web) cu un finisaj luxos din piele vegană sau un finisaj PMMA rafinat. În plus, acest dispozitiv vine cu Corning® Gorilla® Glass 5, fiind la fel de durabil, pe cât este de elegant.

Utilizatorii lui moto g85 5G se pot bucura de o claritate excelentă datorită ecranului pOLED de 6,7″. Acesta oferă și un contrast infinit cu peste un miliard de culori și rezoluție Full HD+ pentru o experiență de vizionare cinematică. Cu rata de refresh de 120Hz1 și luminozitatea maximă de până la 1600 nits, utilizatorii se pot bucura de conținutul lor preferat, chiar și în lumina puternică a soarelui.

Experiența audio este la fel de impresionantă, cu două difuzoare stereo puternice care produc un bas de 4 ori mai puternic pentru un sunet clar, de înaltă calitate. Hi-Res Audio face ca fiecare notă să fie clară, indiferent dacă utilizatorii folosesc căști wireless sau nu.

moto g85 5G este partenerul perfect pentru imortalizarea fiecărui moment important. Camera principală de 50 MP cu tehnologie Quad Pixel și un senzor Sony – LYTIA™ 600 asigură fotografii clare și vibrante, pe timp de zi sau de noapte. Stabilizarea optică a imaginii (OIS) menține fotografiile clare, chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Obiectivul ultrawide de 8MP permite utilizatorilor să surprindă cadre extinse, în timp ce obiectivul Macro Vision este perfect pentru detalii complexe. Iar pentru selfie-uri uimitoare, camera frontală de 32MP cu tehnologie Quad Pixel oferă fotografii de înaltă rezoluție, cu performanțe excelente, în condiții de luminozitate scăzută.

Fie că ești gamer, faci multitasking sau esti pasionat de fotografie, acest dispozitiv oferă performanțe fluide și rapide cu procesorul Snapdragon® 6s Gen 3. Având 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare2 (extensibil la 1 TB, opțiune separată), utilizatorii pot trece fără efort de la o aplicație la alta și își pot stoca fotografiile, videoclipurile și aplicațiile fără griji. Funcția RAM Boost3 sporește și mai mult viteza, asigurând o experiență fără întreruperi, chiar și în cazul celor mai solicitante activități. Iar cu ajutorul conectivității 5G4, utilizatorii se pot bucura de o descărcare rapidă, streaming fără întreruperi și conversații video fără întârzieri.

Cu bateria de 5000 mAh, utilizatorii se vor bucura de o autonomie de peste 34 de ore5, indiferent dacă lucrează, se joacă sau explorează. Iar atunci când au nevoie de un impuls rapid, tehnologia de încărcare TurboPower™ de 30W6 oferă ore de energie, în doar câteva minute.

Disclaimer legal

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot depinde de rețea și pot face obiectul unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate sunt supuse modificării fără notificare prealabilă. MOTOROLA, logo-ul M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Android este o marcă comercială a Google, LLC. Corning și Gorilla sunt mărci înregistrate ale Corning Incorporated. Logo-ul High-Res Audio este marcă înregistrată deținută de Japan Audio Society. Logo-ul Hi-Res Audio standard definit de Japan Audio Society. Logo-ul este utilizat sub licență de la Japan Audio Society. „LYTIA” este o marcă comercială înregistrată sau o marcă comercială a Sony Group Corporation. Qualcomm Snapdragon® este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon® sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări.  Toate celelalte mărci comerciale aparțin proprietarilor lor respectivi. ©2024 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

  1. Modul Auto are o rată minimă de refresh de 60Hz și o rată maximă de refresh de 120Hz; rata reală de refresh poate fi mai mică și va varia în funcție de limitările și cerințele aplicației/conținutului, setările modului dispozitivului și alți factori.
  2. Spațiul de stocare disponibil pentru utilizator este mai mic din cauza mai multor factori, inclusiv sistemul de operare, software-ul și funcțiile care utilizează o parte din această capacitate; se poate schimba odată cu actualizările de software.
  3. RAM Boost pentru memorie RAM extinsă necesită utilizarea memoriei interne a telefonului ca memorie virtuală, reducând capacitatea de stocare; spațiul de stocare disponibil pentru utilizator este mai mic în timpul utilizării. Memoria RAM disponibilă este mai mică din cauza sistemului de operare, a software-ului și a altor funcții; se poate schimba odată cu actualizările de software. Caracteristicile variază în funcție de piață.
  4. Viteze de descărcare bazate pe conectivitatea rețelei 5G sub-6GHz în timpul traficului mediu de rețea. Disponibil cu plan de servicii 5G și acoperire de rețea 5G; disponibil numai în anumite zone. Consultați operatorul pentru detalii.
  5. Utilizatorii pot obține în medie până la 34 de ore de autonomie a bateriei. Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat în cadrul unui profil de utilizare mixt (care include atât utilizarea, cât și timpul de așteptare), în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și va depinde de mai mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și ale dispozitivului, temperatura, starea bateriei și tiparele de utilizare.
  6. Viteza maximă de încărcare TurboPower de 30 W de pe dispozitiv; necesită încărcător Motorola TurboPower™ de 30 W sau mai mare (vândut separat); încărcătoarele mai mari nu vor crește capacitatea maximă de încărcare; Bateria trebuie să fie substanțial epuizată; rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea progresează. Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat în cadrul unui profil de utilizare mixt (care include atât utilizarea, cât și timpul de așteptare), în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și va depinde de mai mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și ale dispozitivului, temperatura, starea bateriei și tiparele de utilizare